Värdelöst

Idag var första dagen på min utbildning hos Lernia i Kalmar och jag kan inte säga att jag är imponerad what so ever. Vi läste arbetsrätt idag vilket skulle ta 1 vecka, vi var klara på 2 timmar vilket inkluderar  30 min väntan på läraren samt att vi hade en gruppdiskussion i 30 min. Herregud vilket skämt!!!

Vi fortsatte med lönehantering som väntas ta 2 veckor ungefär – vi får väl se hur lång tid det tar :p Övningsboken är på 85 sidor och jag har redan kommit en bra bit. Jag hade nog för höga förväntningar på denna kurs och under mina 4 veckor kommer jag nog kunna läsa alla moduler inom administration.

Tur jag har Hannah med mig – vi satt i solen och drack kaffe tillsammans med en annan tjej som också läser personalmodulen. Himla trevligt då solen stekte på bra. Bästa med skolan är att kaffet i elevcaféet kostar bara 3 kr – och det är GOTT kaffe! Wohoooo 🙂 Hoppas att det går bättra imorgon och att det blir vettigare!

Vi slutade vid 15.45 (folk gick när som..första vid 15 så är nog inte så noga) och då cyklade jag till Friskis och körde 30 min crosstrainer + joggade några min på löpbandet. Nu sitter jag i soffan och har ätit pastagratäng – mums mums!

Kram kram

Annonser

2 thoughts on “Värdelöst

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s