Köpt spjälsäng, skötbord och vagga

Här om dagen var jag och älsklingen förbi Babyproffsen här i Kalmar för att kika på möbler. Jag har tittat på setet ”Andrea” ända sedan Linda Blom visade upp dem i sin blogg. Verkligen superfint möbelset som har en lite romantisk feel. Har kikat efter annat men inte hittat något som jag tycker om.

Jag ville mest kolla leveranstiderna då dom hade problem med det förra året men dom söta tjejerna förklarade att det inte bör vara någon fara. Vi kunde ju alltid boka nu och hämta senare om vi ville?!

Lät som en finfin idé och dessutom skulle det vara kampanj på setet med spjälsäng + skötbord för 1399kr istället för 999:- + 799:- så vi slog till och bokade dom. Blev även en present från svärmor i form av en vaggan Nicole från Troll som vi ska ha bredvid vår säng. Den är lite smalare och man kan välja om den ska gunga eller vara en fast säng – ultimata kombinationen.

Vi får hämta dom när vi vill då de finns i lager, lutar mot att vi hämtar allt i mitten av november. Längtar så mycket efter att fixa bebisrummet även om lilla prinsessan inte kommer sova där på några månader.

Andrea

Vårt fina set, ”Andrea” som finns hos Babyproffsen

Vagga Nicole

Vaggan Nicole från Troll

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s