Weekend borta & Shopping i Ullared

Helgen gick i en väldig fart! Vi åkte från Kalmar vid 8 i fredags och stannade i Växjö för att kolla på ett babyskydd + isofixbas från BeSafe, var fint så vi köpte det..dagens första inköp men inte det sista 😉

Rullade vidare och var framme i Ullared vid 11.30 där parkeringen var smockfull som alltid. Tog oss en vagn och gav oss in i djungeln. Gick igenom första delen lite snabbt då vi höll på att svälta och Richard ville testa restaurangen på plan 3. Var ingen höjdare och var allt för lite mat man fick så blev knappt mätt. Kaffet var också det äckligaste jag betalat för.

Vi hittade en hel del saker men trodde dom skulle ha betydligt mer bebissaker men babyavdelningen var verkligen jättejätteliten. Tråkigt! Köpte täcken, kuddar, två filtar, badbalja med insats till bebis, handduk med luva, tops och några bodys samt leggings. Jag hittade en vinterjacka, två koftor, en tjocktröja och ett linne. Helt okej men hade hoppats på mer fynd men vagnen var rätt full ändå när vi checkade ut strax innan 16.

image

Efter Gekås och Ullared körde vi mot Göteborg och checkade in på Scandic Opalen med efterföljande middag med vänner. Behöver jag säga att vi var slut och lördagen började med en timma i bubbelpoolen gick vi bara en snabb runda innan vi turistade oss längst västkusten ner till Halmstad där det väntade dop för sötaste lilla Miranda. Boendet i Halmstad på Hotell Continental var ingen höjdare men vi sov iaf gott innan vi rullade mot Kalmar igen söndag förmiddag.

Som sagt fullt upp men vi hade skoj och fick träffa ett helt gäng underbara vänner på kort tid 🙂

Annonser

2 thoughts on “Weekend borta & Shopping i Ullared

    1. Dom har bland annat problem med hjulen, man får packningar som motverkar det om man får problem men jag ville inte lägga massa pengar på en vagn som nästan garanterat kommer få fel.

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s