Välkommen vecka 26

Välkommen vecka 26 ♥
(är 25+0 idag)

Skärmavbild 2013-10-22 kl. 19.52.04

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Bebisen: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret. Längden är nu cirka 35 centimeter och vikten är ett knappt kilo.

Egna tankar om föregående vecka: Lillan fortsätter att vara lugn men nu känner jag henne ibland på dagarna när jag står upp också. Inte mycket men slipper iaf vara orolig över hur hon mår. Sålänge man får några buffar känner jag mig lugn. Richard har fortfarande inte känt henne vilket är supertråkigt, men är bara en tidsfråga innan han timar in en spark eller två. Ryggen känns lite mer så får ta en paus ibland och gå runt lite vilket är skönt. Var hos BM idag och har gått upp en hel del, inte så konstigt för min kropp skenar lätt iväg. Dags att ta tag i det med träning och bättre mat, blä! Nu funderar vi på namn för fullt men, är så svårt!

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s