Växtvärk

Sedan i tisdags (när jag gick in i vecka 26) har jag haft växtvärk på undersidan av magen av och på. Känner inget på morgonen men efter någon timma på jobbet och jag ställer mig upp – aj aj aj!

Känns som kramp och växtvärk kombinerat på ett otroligt oskönt sätt. Är tydligen livmodern som växer eller ligament som är överansträngda/töjs. Inte så konstigt kanske med tanke på att det växer ett litet liv där inne i magen 🙂 Gick till och från jobbet igår och blev ju inte direkt bättre av det så idag blev det cykeln igen.

Man sitter ju en hel del på jobbet (läs konstant) och då är det inte så konstigt man är stel som en pinne när man ställer sig upp. Så ja nu har krämporna börjat komma men hoppas det inte blir värre. Lite får man ju tåla och får se det som övning inför vad som komma skall.

För övrigt hämtade Richard vaggan, spjälsängen och skötbordet idag som vi beställde i september. Målarmästarn var här och spacklade lilla rummet idag, imorgon ska det på ytterligare ett lager och sedan ska det målas vitt och fint på söndag. Sedan kan jag börja inreda och piffa – längtar!

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s