Borta bra men hemma bäst

Nu är vi tillbaka i Kalmar efter några dagar i Sörmland hos föräldrarna för julmys och gos. Inget är så avslappnande som att spendera några dagar på landet, pappa har en vedeldad badtunna som är underbar och vi fick äran att bada både juldagen och igår. Love it! Bebis får ju bada hela tiden så nu ville jag också 🙂

Åkte upp juldagen och åkte förbi mamma och gänget (har skilda föräldrar) för att lämna julklappar till mina småbröder. Blev några mysiga timmar innan vi tog med syrran och åkte till pappa och Birgitta där vi var tills i förmiddags. Har mest tagit det lugnt, ätit massa god mat och druckit fantastisk äppelmust från musteriet på gården.

Nu är vi tillbaka i Kalmar och det är riktigt skönt även fast det är fantastiskt mysigt att hälsa på familjen/familjerna. Är bra jobbigt att dom är si sådär 40 mil bort men nu har vi ju bil så vi kan hälsa på lite lättare utan lika mycket planering som innan. Men detta var vår sista roadtrip innan bebis och det känns väldigt udda!

Nu klassar jag julen som över men granen och tomtarna får stå framme några dagar till för det är så mysigt. Tänk att nästa år har vi en liten söt prinsessa att fira jul med, wow vilken tanke.

StavtorpSäg hej till landet – Stavtorp!

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s