Besök hos barnmorskan

Var dags för besök hos barnmorskan idag, skönt med en lite kortare dag på jobbet..en mjukstart. Hade tid vid 15 och då tycker jag det är onödigt att gå tillbaka till jobbet efteråt. Cyklade hem och sedan hämtade Richard upp mig hemma så körde vi till Familjecentrum.

Idag träffade vi barnmorska nummer 1, har haft 3 stycken olika och är väl tur att man inte haft en jobbig graviditet för då hade det nog varit tuffare att byta bm hela tiden. Allt var bra med bebis, hon låg på samma ställe som alltid och det gick snabbt att hitta hjärtljuden. Magen hade inte växt sedan förra besöket 3 veckor sedan, så från att ha varit över kurvan sjönk bebis nu till normal-kurvan. Inget konstigt med det så länge magen växer lite till nästa besök.

Huvudet var inte helt fixerat utan gick att rubba..förra gången gick det att röra så bebis har ”hittat utgången” som barnmorskan så fint sa. Allt känns bra och tiden rullar på i en väldig fart. Vi bokade in två till besök, den 14 januari och sen 29 januari då jag gått in i vecka 40. Sen ville hon inte boka in fler besök vilket är helt okej för mig :p Vi får väl se om det behövs eller om bebis är ute hos oss då.

Global-Admin-Kontaktkort-familjecentrum_norrliden1

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s