Mormor på besök

I torsdags var det äntligen dags för min mamma med make och mina två småbröder att komma ner och träffa Millie för första gången. Lilla fröken blev 3 veckor dagen till ära! Dom åkte imorse för att hinna hem till Åker innan hockeyn började så vi hade några mysiga dagar. Brorsorna hade sportlov så dom passade på att hitta på lite roliga aktiviteter medan dom hälsade på..bio, lekland och bowling men vi följde inte med.

Alltid trevligt med besök och lilla Millie fick en massa massa kärlek från sin mormor som lääääängtat efter sitt första barnbarn. Så roligt att se all kärlek vår lilla dotter får 🙂 Vi var iaf ute och åt mat med hela högen + svärföräldrarna igår innan vi kikade på Melodifestivalen innan vi kramade la familia hejdå!

Vi var på BVC i fredags och Millie var 51,5cm (0,5 cm längre än förra veckan) och vägde 4185g (var 3970g veckan innan). Träffade en annan sköterska då ”vår” hade sportlov men det gjorde inte så mycket för denna var också otroligt söt! Millie hade en liten tapp kvar av navelsträngen vid besöket förra veckan men den hade försvunnit mer vilket var skönt..om den hade vuxit skulle vi eventuellt behövt ta bort den men någon syrapenna – aj i mammahjärtat! Men nu behövs inte det utan naveln är nästan helt läkt!
image
Vår fina lilla Millie, störst av allt är kärleken!

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s