Lugn dag och skrikig bebis

Den här helgen har varit riktigt riktigt bra! Mycket då det varit så underbart väder med blå himmel och relativt varmt också. Vi bor ju i lägenhet men svärföräldrarna bor i villa med stor trädgård 100 meter bort så vi har spenderat några timmar där i helgen.

Under gårdagen var förbi farmor och farfar för gos innan vi gick en promenad in till stan för att hälsa på en kollega som flyttat till en söt liten lägenhet med världens största balkong. Blev några timmars skitsnack och kaffe innan vi gick hemåt igen för att hälsa på farmor och farfar som satt i trädgården och njöt av solen. Alltid skoj att se Millie gosa med sin farmor och farfar..så liten och såååå älskad är vår lilla Millie! Richard kom hem vid 16-tiden efter att ha jobbat 26 timmar och då köpte vi mat och bosatte oss i soffan för Mellon.

Idag var solen ute igen och efter frukost gick vi ner till farmor och farfar igen där Richard städade bilen medan jag, Millie och svärmor tittade på när svärfar målade en del av fasaden som blivit solblekt. Efter det slängde jag snabbt ihop en paj och vi åkte mot Nybro för att hälsa på lilla Alice, Linda och John som bjöd på lunch och promenad i solen. Jag hade tänkt träna vid 16.30 men nej du vi kollade på klockan efter att vi fikat och vips så var klockan kvart över fyra. Millie hade skrikfest då och då under vårt besök då hon har haft en riktig snutt-dag. Jag gick till gymmet men fick bara träna 6 min innan Richard hörde av sig och sa att hon skriker som en stucken gris. Lilla hjärtat!

Nu blir det en kväll i soffan..gos!

Millie 9 MarsSötaste lilla ungen i stan

BlommorVackra blommor i trädgården hos svärföräldrarna

JSvärfar målade och Millie gosade med farmor i solen

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s