Millie 3 månader

Millie blev 3 månader över en vecka sedan, mammahjärnan är inte alltid på topp men nu så!

Millies kurva månad 2-3: Vid besöket på BVC 28 april (2 dagar innan hon blev 3 månader) vägde hon 6500 g och var 58,5 cm lång. Stora tjejen men många tror hon är längre än hon faktiskt är, det kanske är för hon är en fluffig liten flicka. Man märker att hon växt lite på längden och slimmat ut lite men hon följer sin kurva perfekt och det är det enda som är viktigt. Använder nu både 62 och 68 i kläder, beror lite på varumärke.

Millies utveckling månad 2-3: Hon har börjat förstå att händer och fötter är användbara. Dom är toppen för att få leksaker att låta lite mer eller få dom närmar munnen så hon kan smaka lite på dom. Salivproduktionen är på topp och vi har lite smått börjat med dregglisar för att hon inte ska bli plaskvåt. Men vått blir det när händerna nästan konstant är i munnen.

Hon tycker det är jättekul att stå upp och även sitta. Vi hjälper henne upp och låter som vi tar i och hon skrattar för fullt. Millie är och har alltid varit en stark tjej. Vi övar balans och det blir bättre dag för dag. När det kommer till sömn somnar hon mellan 19-20 och har 2-3 matpauser under natten för att sedan vakna för dagen mellan 07-08. Hon sover inga jättelånga stunder på dagen, blir runt 15-30 minuter några gånger per dag.

Millie 3 månader

Mammas lilla prinsessa! ❤

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s