Millie 4 månader

Igår blev Millie fyra månader, stora tjejen!

Millies kurva månad 3-4: På BVC i tisdag 27e maj vägde prinsessan 7030 gram och var 62 cm lång. Hon växer så det nästan borde knaka om henne. Hon följer kurvorna fint och vikten började jämnas ut lite mer, inte så konstigt tyckte sköterskan eftersom Millie är så aktiv. Skönt att höra att allt är okej!

Millies utveckling månad 3-4: Sitta och stå blir fröken bara bättre och bättre på. Hon kan balansera själv några sekunder när hon sitter upp, hon verkligen lyser och man ser att hon tycker det är roligt och spännande. När hon står upp i ens knä rör hon ibland fötterna framåt som att hon vill gå, det har kommit senaste dagarna. Vi fick hem Tripp Trapp-stolen någon vecka sedan och där kan hon sitta och jollra lite framför Babblarna som är en favorit.

Dregglis är ett faktum och happy news är att nappen nu är en accepterad mojjeng! Klädmässigt använder vi bara storlek 68 nu. Hon sover fortfarande mellan runt 20-08 med 2-3 matpauser emellan. På dagarna har hon sovit som vanligt någon timma på förmiddagen och sedan blir det kortare stunder på eftermiddagen, ibland lyxar hon till det och sover någon timma på eftermiddagen också 🙂

Fröken fick i onsdags sin första smak av mat, eller ja hon fick lite hallonsås från mitt finger men reagerade inte alls. Dagen efter fick hon lite banan och det var otroligt gott, en klar favorit. Hon får smaka lite smått här och där men smakportioner kommer hon inte få förrän hon är 6 månader.

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s