Millie 5 månader

Millie blev 5 månader några dagar sedan, utvecklingen går snabbt framåt nu och varje dag är ett litet äventyr.

Millies kurva månad 4-5: Vi var och tog 5-månaderssprutorna i förra veckan och då vägde hon 7400gram och var 63,5 cm lång. Hon följer sina kurvor, som alltid :p Storlek 62 är officiellt för litet nu, det mesta hon använder är 68 men även lite i 74 som är stort än (H&M är undantaget..där har hon 80).

Millies utveckling månad 4-5: Hon sitter upp själv utan stöd hur bra som helst i ungefär någon minut, knappt. Ibland glömmer hon bort att hålla balansen och tippar, så man måste ha koll på henne. Igår satt hon till och med själv i badbaljan, duktig tjej. Hon har suttit själv utan dyna i både Tripp Trappen och Antilopen vilket också funkat bra.

Vi misstänker att tänderna är på g för det bits på det mesta och hon riktigt tuggar på nappen. Mat är gott och lilla fröken brukar få smaka lite från något finger när vi äter mat, hon tycker det är skoj men en del åker ut. Banan äter hon som ett pro hos farmor, har ätit upp mot en halv banan ibland tydligen.

Sömnen är fortfarande detsamma men hon vaknar tidigare, rund 06 ofta men ibland somnar hon om efter lite mat. Annars får hon ligga och jollra medan vi sover lite längre och går upp runt 07. Ska börja med mer utan en sovrutin när vi flyttar om 1-2 veckor.

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s