Millie 6 månader

Tänk att lilla Millie blir hela 6 månader idag – ett halvår redan! Har så svårt att se henne som liten bebis, hon är så stor men ändå så liten fortfarande. Känns som hon kommer börja springa runt och babbla när som, roligt men ändå läskigt. Men hon kommer alltid vara en liten plutt i mammas ögon.

Millies kurva månad 5-6: Vi har inte varit på BVC sedan innan hon blev 5 månader så vet inte vad hon väger eller hur lång hon är. Vi ska dit 6 augusti och då ska det bli spännande att se vad kurvan säger. Hon har börjat använda mer och mer i 74 men det mesta fungerar fortfarande i 68 och det tror jag kommer funka någon månad till eller så. Men köper nytt i 74 till kommande månaderna och vintern lär spenderas i 80.

Millies utveckling månad 5-6: Stå är det roligaste som finns och hon kan balansera några sekunder helt själv om hon exempelvis står i ens knä. Sitta själv är inga problem alls men man får vara på sin vakt, det finns ju så mycket skoj att kolla på att det är lätt att glömma bort sig ibland. Vi testar mer och mer mat och Millie är riktigt matglad vilket är roligt! Hon får alltid smaka det vi äter även om det är lite starkare (ja såklart inte typ chili) och hon tycker det är roligt. Gröt, päronpuré, banan, katrinplommonpuré kan man inte mata snabbt nog. Hon gapar och ”hjälper” en att tugga när hon ser oss äta, sötnöt!

Det känns som sömnen blir bättre och bättre, nu har vi kommit hem efter några dagar hos morfar och där blev ju sömnen kaos men nu vaknar hon runt 07 och äter 2 gånger per natt. Matningen vid 06 har ofta hoppats över.

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s