Millie 7 månader

Stora tjejen har blivit 7 månader och hon ser verkligen ut som en liten tjej och inte en liten bebis. Känns som det var evigheter sedan hon föddes.

Millies kurva månad 6-7: I början av augusti var vi på BVC och då vägde fröken 8140g (om jag minns rätt) och var 65 cm lång..var dock inte 100% utan skulle mer säga 65,5 cm. Hon ligger lite över viktkurvan och lite under längdkurvan, men helt enligt hennes egna kurva. Nästa besök är 8-månaderskollen i slutet av september. Kläderna fröken använder är fortfarande 68-74. Storlek 74 sitter bra på längden men är lite breda och rätt långa i ärmarna.

Millies utveckling månad 6-7: Hon står på alla fyra och gungar, det började hon med någon vecka sedan. Fröken ålar/rullar/snurrar sig runt och bakåt, har blivit någon här och där framåt men blir mest bakåt. Det låter som hon pratar när hon babblar, som det är ett samtal men med läten istället för ord. Det låter mycket som bland annat ”Hej” och ”Titta”, mammas lilla hjärta.

Matmässigt blir det amning + gröt till frukost, mat (korvstroganoff med ris och chili con carne är favoriter), gröt om hon inte åt det till frukost eller amning till lunch, lite fruktpure på eftermiddagen, mat eller gröt till middag och amning på kvällen och natten. Gröt blir det max 2ggr om dagen, hon äter inte så mycket av det just nu. Vi ammar en hel del men känns som det trappar ner, efter 7 månader känns det okej men på natten ammar hon 2-3 ggr fortfarande.

Annonser

One thought on “Millie 7 månader

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s