Millie 9 månader

Det är några veckor sedan Millie blev 9 månader, men bättre sent än aldrig! Det händer så mycket nu och jag vill ju såklart inte missa någonting. Det är kul att ha lite noteringar nerskrivna, och inte bara Facebook-uppdateringar.

Millies kurva 8-9 månader: Vi ska till BVC i slutet av November för att väga och mäta så vet inte vad hon väger och mäter nu. Men jag gissar att hon växt en del för flera byxor har blivit för små på längden, men dom sitter bra runt midjan. Alltid spännande att komma till BVC och se hur kurvan ser ut. Jag har börjat köpa storlek 80 på kläder men inget vi direkt använder än. Vinteroverallen är i 74 och den sitter bra men fleeceoverallen är i 80 för att 74 var för litet. Fröken äter enbart mat sedan någon månad tillbaka ungefär. 1,5 portioner gröt till frukost, Millie är en riktigt gröt-tjej! Sedan blir det någon form av mat och frukt till lunch och middag, favoriten är potatismos och örtbakad torsk, men det mesta går ner faktiskt. Fiskbullar är det enda hon inte gillat. Välling i flaska accepteras inte så hon får gröt efter badet innan hon ska sova. Hon är stor i maten vilket är skönt!

Millies utveckling månad 8-9: Krypningen är i full gång, det är bra fart på fröken och hon är oftast inte still. Samma vecka som hon blev 9 månader började hon också ställa sig upp. Man märker att hon tycker det är riktigt roligt! Hon tycker om att leka med sina träpuzzel, mest plocka upp och lägga åt sidan för att sedan få mig att lägga i bitarna igen, så håller hon gärna på om och om igen. Hon diggar till musik och har börjat klappa händerna lite smått.

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s