Bebisnamn och syskonmatchning

20 februari beräknas lillasyster i familjen anlända, så galet spännande och nu när jag känner ordentliga rörelser dagligen längtar man ännu mer. Men något som är svårt med syskon är namn..det var ju inte lätt med Millie men nu vill vi ju att lillasysters namn ska fungera bra ihop med Millies, utöver den vanliga listan..

  • Inget namn på topp 50-listan
  • Samma uttal på svenska och engelska
  • Inga konstiga stavningar eller att ingen kan uttala namnet
  • Namn som inte har självklara smeknamn
  • Namn som inte har klassiska elaka smeknamn

Inte det lättaste men jag har iaf hittat ett favoritnamn och två väldigt passande mellannamn, ett från min sida och en från Richards. Det svåra är ju att folk alltid har sin åsikt, och även fast dom flesta tyckt om namnet har några tyckt att det finns bättre :p Vi får väl se hur det går, men vill gärna ha ett namn färdigt så vi slipper vela som med Millie på BB.

rm13_xlargeNågot av det roligaste med en ny bebis (förutom bebisen såklart) är att vi behöver en vagn, en syskonvagn. Har kikat runt lite grann men det självklara valet är en Bugaboo Donkey, en snygging med svart chassi och Soft Pink suffletter. Ska beställa den rätt snart, är 4-6 veckors leveranstid. Så spännande. Låt shoppingen börja!

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s