Tips till morsdag från Rituals

Någon vecka sedan var jag nere på Baronen i Kalmar på ett mamma-event med bland annat Rituals. Älskar deras shower gel så ville köpa en sådan och kolla om det fanns något mer kul. Det gjorde det..

Köpte lite olika saker, mestadels saker till duschen. Deras peeling för ansiktet är verkligen perfekt, små små korn som är lagom storlek och gör att huden känns ren och fräsch. Älskar den! Sen köpte jag kroppspeelingen på tub och den var också jättebra, lagom korn på den med, rekommenderas starkt!

Duscholja har jag aldrig använt förut men säljaren rekommenderade att blanda det med deras foaming shower gel. Skulle säga att den ger mer effekt ensam men brukar mestadels mixa dom. Köpte en resestorlek av deras Mild eye make-up remover och den funkade betydligt bättre på vattenfast mascara än Lancomes version. Rituals kostar inte ens hälften så kommer absolut köpa en fullstorlek av den när Lancomes är slut här hemma.

Fick test av deras 24h hydrating gel cream och den var ingen höjdare, bränner lite i huden. Köpte en mini body lotion som jag inte testat än, får göra det efter nästa dusch.

Massa fina saker och cherry blossom and rice milk-doften rekommenderas varmt, den är underbar!!! Dom har olika färdiga gift sets också, perfekt till mors dag! ❤

wp-1462963340762.jpg

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s