Ibland är det skönt med regn..

Solen har strålat i två veckor och det har varit så skönt, men ibland är det skönt när det regnar och bara kunna sitta inne utan att få dåligt samvete. Idag var en sådan dag! Vi hade en lugn förmiddag, åt frukost och kollade på Madicken, lekte med lera och gosade en massa. En fantastisk start på dagen!

Eftermiddagen spenderade vi hos svärföräldrarna som bjöd ner oss på middag. Emmie var mammagosig och Millie hängde med sin bästis farfar..han somnade nog gott, som varje kväll när storbus varit på besök 😉 Men Millie ville ut och hoppa studsmatta och det funkar inte riktigt när det regnar, men hon sprang runt med mössa och gummistövlar ändå. Mammas knasfia!

Efter lek, bus och middag gav vi oss hem för att sova. Det där med att sova var inte Millie med på även fast hon var galet trött och vi hade krig i 1,5h. Livet som tvåbarnsmamma alltså 😉 Man älskar sina barn mest av allt, men ibland gör dom en helt galen. Nu ska jag pussa på Emmie som sover så sött bredvid mig. Snart dags att hoppa i sängen!

Imorgon..happy monday och början på dop-veckan! 🙂

Annonser

Tyck till!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s